POSETITE MOJ BLOG I SAZNAJTE KAKO DA SE NASMINKATE ZA DOCEK NOVOGODISNJE NOCI !

O meni

Skadric Irena je ugledna sminkerka  koja je zavrsila edukaciju kod poznatog internacionalnog sminkera Dragana Vurdelje. Skolovanje za DIZAJN I SLIKARSTVO spojila je sa dodatnim skolovanjem za profesionalnog sminkera , pa svoje umetnicko  znanje i talenat pretace umesto na platno , na vase lice .

Irena na svog klijenta gleda kao na " unikat " na kome treba da istakne ono sto je najlepse , da sminku  uskladi sa stajlingom i licnoscu samog klijenta .

Rodjena je 1976 god . i svoj samostalni rad i sopstvenu karijeru zapocinje 25.5.1995 god na Banovom Brdu posle prekida rada u salonu "Miki" gde je imala priliku da se upozna i radi sa mnogim poznatim licnostima iz sveta muzike i glume .

Jedna je od prvih majstora za NAIL ART u Beogradu .Imala je priliku da saradjuje sa mnogo poznatih licnosti , da svoju kreativnost iskaze za razne reklame i prezentacije . Njeno umece i kreativnost mozete videti na mnogim poznatim licnostima , njihovim noktima i licima .
skadric irena i mia borisavljevic

Ambiciosnost i potreba za usavrsavanjem 2002 god. su je odvele u Pariz gde je zavsila skolu za nadogradnju kose kod jednog poznatog pariskog frizera. Po povratku je prosirila salon za frizerske usluge , a uskoro i za profesionalno sminkanje . Na jednom mestu na Banovom Brdu ste mogli dobiti kompletnu profesionalnu uslugu sredjivanja ruku , kose i sminkanja . Brza , kvalitetna i profesionalna usluga je bio moto Skadric Irena i ostao do dan danas !

2005 god. studio SIRENA se usresredjuje na sve 'buduce mlade ' , pa se irena dodatno posvecuje radu na sredjivanju devojaka za 'reci da ' i svo znanje sminkera i stliliste nesebicno pruza da pomogne buducim mladama .

wedding makeup

 

zadovoljstvo i osmeh devojaka za njihovo vencanje je motiv ka daljem usavrsavanju Irene Skadric!

OSMEH SVAKE ZADOVOLJNE MLADE PO IZLASKU IZ IRENINOG STUDIJA JE NAJVECI POKLON ZA IRENU !

we are ready for wedding party


Od 2010 god. njene radove , profesionalnog sminkera , mozete videti na fashion week-u , mnogim domacim magazinima kao sto je GLORIA IN , magazin VENCANJE , magazin RECI DA I nekim internacionalnim magazinima specijalizovanim za NAIL ART (nail art world )

Potpisivanje naslovnih strana , kao sminker i uredjenje svoje strane za Irenu je svakodnevnica !

makeup Skadric Irena za naslovnu stranu  GLORIA IN

Irena je profesionalni sminker koji prati trendove i svetske tokove u modi . Kreira svoj pecat, ali u toku sa svetskim !

fashion makeup by Skadric Irena

 

Od 2015 god njena misija je da pomogne svim mladim devojkama da pronadju svoj stil sminkanja , nauce kako da istaknu svoju lepotu i kako da odaberu pravi proizvod za sebe . Njene savete mozete pratiti na YOUTUBE kanalu IRENA SKADRIC , ona ce vam pomoci kako da vasu sminku uskladite sa stilom oblacenja . Otvaranje skole za sve buduce profesionalne sminkere i sve dame koje zele da nauce kako da nasminkaju sebe je njen novi zadatak i misija za 2016 god.

Zadovoljstvo i osmeh devojaka  je motiv ka daljem usavrsavanju Irene Skadric

makeup enjoy by Skadric Irena