POSETITE MOJ BLOG I SAZNAJTE KAKO DA SE NASMINKATE ZA DOCEK NOVOGODISNJE NOCI !

Šminka buduće mlade i kume

JUTRO JE ! ZVUK VASEG MOBILNOG TELEFONA DAO JE ZNAK DA JE VREME DA SE USTAJE . PRVA JUTARNJA KAFICA OVOG JUTRA VAS CEKA KOD VASE SMINKERKE ! KUCNUO JE CAS , POCINJU PRIPREME ZA VASE VENCANJE I ZA JEDAN DIVAN I POSEBAN DAN U VASEM ZIVOTU . UZ POLUOTVORENE OCI , BUNOVAN POGLED ALI SIROK OSMEH , SEDATE NA STOLICU SMINKERSKOG PULTA . KAKO SE NASMINKATI ?! PITANJE JE KOJE SVAKA BUDUCA MLADA POSTAVILA  SEBI BEZBROJ PUTA  :) OPUSTITE SE I PREPUSTITE U RUKE PROFESIONALCA ! VASE JE DA BUDETE RASPOLOZENI , A MOJE DA ISTAKNEM ONO NAJLEPSE NA VAMA !

PRE NEGO STO UZMEM CETKICU U RUKE , SVAKOJ BUDUCOJ MLADI , GLEDAJUCI U OCI POSTAVIM ISTO PITANJE ' DA LI IMATE NEKU POSEBNU ZELJU ?!' SASLUSAM JE I USAGLASIM SVOJE ZNANJE SA NJENOM ZELJOM .MENI JE BITNO DA SVAKA 'MOJA MLADA ' IZADJE ZADOVOLJNA , NASMEJANA I SRECNA IZ MOG STUDIJA.ODABIR BOJE I STILA SMINKANJA ZAVISI OD OBLIKA LICA , BOJE OCIJU , MODELA VENCANICE I SAMOG KARAKTERA BUDUCE MLADE . SVAKA OSOBA JE INDIVIDUA ZA SEBE I MORA BITI POSEBNA . UGLAVNOM PREDLAZEM NEZNIJU SMINKU BUDUCIM MLADAMA , JER ZELIM DA SE TOG DANA OSECAJU KAO PRINCEZE , PA DA I TAKO IZGLEDAJU .

PORED MLADE POSTOJI JOS JEDNA JAKO BITNA OSOBA "KUMA " 

kaze stara izreka "kuma nije dugme !" tako i ja mislim ! posle mlade , kuma mora da bude u prvom planu !

kuminu sminku uskladjujem uz garderobu , ali sebi dam slobodu da 'kumina sminka ' bude malko jaca , jer kuma mora da bude jaka i podrzi mladu :)

volim kada mi 'kuma ' dozvoli da joj istaknem usne , crvenim - zavodljivim karminom i crvenim noktima .
DRAGE MOJE DAME , BITNO JE DA SE PREPUSTITE PROFESIONALCU U RUKE  I VERUJETE MU !

MOJ ODABIR JE NAJKVALITETNIJA SMINKA  (M.A.C. I MAKEUP FOR EVER ) KOJA JE POSTOJANA 24 h , UVEK CRVENI RUZ ZA KUMU , A NEZAN I BEAUTY IZGLED ZA MLADU .DA STE NA MOM MESTU (SMINKERA ) KOJI BI VAS ODABIR BIO ?

 

 

 

 

 

Vaši komentari