POSETITE MOJ BLOG I SAZNAJTE KAKO DA SE NASMINKATE ZA DOCEK NOVOGODISNJE NOCI !

KAKO ULEPSATI JESENJE DANE I ZUBATO SUNCE !

Drage moje dame , iako jos nismo zakoracile u pravu zimu i osetile prve pahulje na svom licu sigurna sam da ste vec sve spremile zimsku garderobu za prestojece dane . Pored mekanog vunenog dzempera , toplog kaputa , sal, rukavice i kapa su nezaobilazni. Ne samo da im je funkcija da nas ugreju i zastite od hladnoce , vec poslednjih godina imaju vrlo znacajno mesto u modi .

Jedna urbana dama mora da obrati paznju i na sminku koja se krije ispod kape !

 

winter lips

Ove jeseni su popularne tamne boje kao sto su ljubicasta , tamno zelena , tamno siva i neizbezna crna .

Odabir boje senke iskljucivo napravite prateci vasu odevnu kombinaciju , ili vas topli, mekani sal .

Za one smelije dame , koje mogu da iznesu jake boje na usnama preporucujem tamno ljubicastu , malo u gotskom stilu .Tamno ljubicasti lak ili gel lak na kratkim noktima , ove jesenje sezone pun pogodak ! Ako se opredelite za njega , sigurno necete pogresiti !

MAT RUZEVI M.A.C. KOZMETICKE KUCE SU UVEK ODLICAN ODABIR ! PPOSTOJANI SU , LAGANO SE NANOSE NA USNE I STO JE BITNO NE RAZMAZUJU SE !

winter dark lips

Nars je ruzevi su takodje dobar odabir . Mozete ih kupiti u parfimeriji koja se nalazi u podzemnom prolazu na Terazijama.

Ja volim da istaknem svoje usne , pa se cesto odlucim da uradim OBRE na usnama ! Mozete da pogledate moj video klip


kako da i same to uradite , kako da isencite usne i sta da koristite .

Moj odabir garderobe za dan uz kombinaciju petrole plave senke i zelene ! M.A.C senka (koja se moze kupiti u uscu ) je fantasticna , lagano se nanosi i raznazuje , postojanost joj je 12h sto vam pokriva celi dan ako izlazite rano iz stana . Ja volim jesen i volim da se igram kombinacijom boja , tako da je moj odabir za ovu jesen ljubicasta , zelena i petrole plava . Sto predlazem svim damama koje zele da budu IN i da izadju uz poznatog "klisea" sivila i braon boje


Drage dame , pisite mi kako vam se cine moji postovi ? Ako imate neku nedoumicu i pitanje uvezi sminke , postavite mi ! Zelim da svoje znanje , umece , talenat i iskustvo podelim sa vama . TU SAM ZA VAS !

 

 

 

Vaši komentari