POSETITE MOJ BLOG I SAZNAJTE KAKO DA SE NASMINKATE ZA DOCEK NOVOGODISNJE NOCI !

Kada majka i cerka krenu u goste, pravi primer za odlican odabir sminke !

    • BEAUTY MAKEUP je savrsen odabir za mladu devojku sa lepom kozom . Dovoljno je istaci lepe crte lice i prekriti po koju bubuljicu uz pomoc korektora (M.A.C krem korektor )makeup for young girl

      Diskretan ruz na usnama uz lep iiskren osmeh iz duse , zracice i opcinice sve u svecanoj sali.Svake godine nose i odredjenu tezinu sminke ! Tako da svim mladim devojkama preporucujem da se sto minimalnije sminkaju i da sto duze dozvole svojoj kozi da dise . Maskara , dobar sjaj ili krema u boji za odrzavanje koze usana su odlican odabir .Ako vec zelite da budete u trendu , mozete se opredeliti za MAT AURINE KARMINE koje mozete kupiti u svim lilijevim prodajnim objektima

       

      Svi svedocimo da su se mnoge stvari i kriterijumi promenili , pa samim tim na ulicama mozete sresti mame kako idu pored svojih kcerki obucene i nasminkane kao tinejdzerke . Nisam kriticar , ali smatram da ipak treba da se zna "ko travu kosi , a ko vodu nosi !"

      Tako da vaspitana u nekom "drugacijem vremenu " smatram da majka treba da bude primer svojoj kcerci stilom odabira garderobe , kao sminkom .

      Pravi primer dobrog vaspitanja i dame sa ukusom vam prestavljam ovom prilikom !

      mama i kcerka

      Uz sivo -crnu elegatnu haljinu (svedenog kroja ) savrsena kombinacija za jednu plavusu je crveni karmin i crveni nokti .

      Sedef bela senka na ocima i oko oiviceno crnom olovkom i crnom senkom su odlicni pratioci uz crveni karmin.

      Bitno je da se kod zrelije koze koristi tecni puder , dobre pokrivne moci ali ne prejake teksture da ne bi istakao bore .

      Ovog puta preporucujem HD makeup for ever puder , koji odlicno prijanja na lice . Koristite cetkicu sa sintetickom dlakom ili sundjerasti aplikator .

       

      NAJBITNIJE OD SVEGA JE DA IMATE VELIKI OSMEH I DA STE ZADOVOLJI SA SOBOM I ISPUNJENI !

      U takvom slucaju CRVENI KARMIN na vasim usnama ce biti samo ukras koji ce dopuniti vasu unutrasnju lepotu !

Vaši komentari