POSETITE MOJ BLOG I SAZNAJTE KAKO DA SE NASMINKATE ZA DOCEK NOVOGODISNJE NOCI !

Crvena kao ljuta papričica

CRVENA BOJA ...ne da bi vas naljutila , vec da ljutito i strasno privuce mnoge poglede i uzdahe !

red lips

Crvene  karmin na usnama mami mnoge muske uzdahe ! Svakom muskarcu kada vidi privlacnu zensku osobu sa crvenim karmin mota se jedna misao po glavi , a to je ' kako da joj skine taj karmin !"

Boja koja odise jacinom , seksipilnoscu i privlacnoscu u svakom trenutku .Isto tako moze da bude vrlo elegatna i otmena , kao i ponekada  nepristojna !

Ako vam je lice umorno i osecate se nesigurno , stavite crveni karmin i izadjite pred svet , desit ce se cudo ! Svi ce vam reci da izgledate zanosno i sveze , a samo ce te vi znati u cemu je tajna takvog vaseg izgleda .

Ako vise preferirate da na usnama imate neku prirodniju boju , ali volite da vasi nokti budu u prvom planu . Predlazem CRVENI LAK na noktima. Za sve dame koje imaju svoje prirodne nokte , preporucujem ZOYA lakove koji su bez hemijskih i opasnih sastojaka a postojanost im je do 15 dana .

RED NAIL ART

Jos uvek su u trendu spicasti nokti , kao i dekoracije na jednom ili dva nokta . Crveni nokti dovoljno privlace paznju , tako da moramo biti oprezni sa dekoracijama da ne preteramo i da nasi nokti izgledaju "jeftino "

nail art

 

red

Ako pitate muskarce koju boju noktiju najvise vole da vide kod zena?! U 80 %dobit cete odgovor 'CRVENI NOKTI SU NAJLEPSI !'

Tako ako ste dama koja preferira crvene nokte ili crveni ruz , mnogo vam je veca sansa da budete "fokus" u pogledu muskarca !

red lipsred lips

Ako zelite da istaknete usne CRVENIM RUZEM , oci stavite u drugi plan ! Koristite EYELINER (po moguctvu mat teksture ) i blago isencite ocnu jabucicu senkom neke prirodne nijanse

Dobro istenirano lice i naglasene jagodice se odlicno uklapaju uz crveni ruz !

M.A.C (ruby matte ruz) je savrsen i postojan 24 h , ali isto tako mozete kupiti AURIN matte ruz sa cetkicom koji za malo novca je izuzetno kvalitetan i postojan u svakoj Lilijevoj radnji .

nails

KRATKI CRVENI NOKTI , PRIRODNOG OBLIKA UVEK SU U TRENTU I NIKADA SA NJIMA NE MOZETE POGRESITI !

spain red red dress

Crveni ruz za preko dana uz maskaru izgleda sasvim prikladno , a za vecernji izlazak uz crvenu cipkanu haljinu i eyeliner izgleda izazovno i zavodljivo !

Zato je bitno uskladiti sminku uz garderobu i priliku !

STA JE VAS ODABIR , CRVENI KARMIN ILI LAK ?

KAKVA SU VAM ISKUSTVA SA CREVNIM RUZEVIMA I KOJI VAM SE NAJBOLJE POKAZAO ?

MOJ ODABIR M.A.C  , ALI NI INGLOT MAT RUZEVI NISU LOSI I PRISTUPACNIJA IM JE CENA . ALI SVAKAKO AURA IMA NAJBOLJU CENU , A ZA TAJ NOVAC I KVALITET IM NIJE LOS .

 

 

Vaši komentari